Goedkope wegwerpponcho's en noodponcho's supersnel uit voorraad geleverd.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Nu ook paraplu´s bestellen via Wegwerpponcho.com. Onderstaande paraplu is zeer geschikt voor festivals en evenementen. Bestel deze stevige paraplu gemakkelijk online en wij regelen dat u de paraplu´s razendsnel geleverd krijgt. Vrijwel overal in Nederland en België kan met 1 werkdag worden geleverd. Heeft u meer haast? Neem dan contact met ons op.


Wegwerpponcho.com is onderdeel van MultiGift Relatiegeschenken BV. MultiGift is één van de grootste online aanbieders van relatiegeschenken en promotionele artikelen in de Benelux. Bent u op zoek naar andere relatiegeschenken of promotionele artikelen? Bekijk dan ook eens de andere websites van MultiGift Relatiegeschenken.


Over Wegwerpponcho.com

Wegwerpponcho.com is onderdeel van MultiGift Relatiegeschenken BV. MultiGift is al bijna 25 jaar één van de grootste online aanbieders van relatiegeschenken en promotionele artikelen in de Benelux.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. De ervaren medewerkers van MultiGift Relatiegeschenken BV zijn u graag van dienst met een goed advies of offerte voor een maatoplossing.
* = prijzen zijn exclusief BTW