Goedkope wegwerpponcho's en noodponcho's supersnel uit voorraad geleverd.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Natuurlijk hopen wij dat de geleverde regenponcho's naar wens zijn. Wanneer geleverde regenponcho's echter onverhoopt niet (helemaal) naar wens zijn of er zijn andere redenen waarom u regenponcho's wilt retourneren, dan doen wij daarover niet moeilijk. Voor het retourneren van regenponcho's hanteren wij onderstaande richtlijnen.
  • Wij nemen uitsluitend onbedrukte regenponcho's retour die zijn verpakt in de originele (onbeschadigde) verpakking.
  • De verantwoordelijkheid voor het terugsturen van regenponcho's zijn altijd voor rekening van de koper. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. Bewaart u daarom het verzendbewijs zorgvuldig. Kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper. Retouren onder rembours zijn niet mogelijk en zullen worden geweigerd.
  • Bedrukte regenponcho's zijn uitgesloten van herroepingsrecht. Dat geldt natuurlijk niet indien geleverde regenponcho's mankementen vertonen.
  • Laat ons bij voorkeur vooraf altijd even weten als er regenponcho's worden geretourneerd. Het doorgeven van een reden van retournering is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.

Direct na ontvangst van de retourzending nemen wij contact met u op om de eventuele terugbetaling met u kort te sluiten. Wij streven er naar om de administratieve afhandeling altijd binnen één week geheel af te handelen.

Wilt u geen regenponcho's retourneren, maar heeft u opmerkingen over de geleverde regenponcho's. Neem dan ook contact met ons op. Wij streven naar de best mogelijke kwaliteit en mocht er iets zijn waardoor u niet (helemaal) tevreden bent, dan horen wij dat graag van u. Dit stelt ons mede in staat om de kwaliteit van onze regenponcho's en onze processen te bewaken en waar mogelijk te verbeteren.
 
 
 
 

Over Wegwerpponcho.com

Wegwerpponcho.com is onderdeel van MultiGift Relatiegeschenken BV. MultiGift is al bijna 30 jaar één van de grootste online aanbieders van relatiegeschenken en promotionele artikelen in de Benelux.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. De ervaren medewerkers van MultiGift Relatiegeschenken BV zijn u graag van dienst met een goed advies of offerte voor een maatoplossing.
* = prijzen zijn exclusief btw

Wegwerpponcho.com gebruikt cookies om het bezoek te meten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.